Reclama

Review Irigator bucal Panasonic EW1211W845 Alb Albastru


Dacă data trecută am ales un irigator bucal de perete, cu fir, acum am preferat unul portabil. Este un irigator fără fir, cu un design compact. Mi se pare aproape la fel de puternic ca cel vechi. La cel de la AEG (al cărui review îl puteți găsi aici) puteai seta mai multe trepte de intensitate. 

Vezi preturi si cumpara acest produs

Cel de la Panasonic are mai puține trepte, însă include si un program blând de masare a gingiilor (cu bule de aer). Comparativ, pe irigatorul AEG îl foloseam mereu la intensitate maxima. Cred ca am incercat mai multe trepte de intensitate în prima săptămână, până m-am obișnuit, apoi doar la ultima treaptă pentru că avea putere maximă de curățare. 

Pe cel de la Panasonic îl folosesc adesea pe modul normal (intensitate maxima), dar se întâmplă din când în când să aleg și modul de masaj. Spre deosebire de irigatorul de perete care avea un rezervor suficient de mare ca să nu necesite reumplere în timpul curățării, cel portabil are un rezervor foarte mic, de numai 130 ml. Însă alimentarea cu apa se aface atât de ușor încât nu simt asta ca un inconvenient. Pentru o curățare eficient îl reumplu cam de 3 ori. 

Așa cum am spus nu consider asta un dezavantaj pentru că se face în două secunde. Iar faptul că este portabil, conteaza foarte mult, mai ales cân suferi de paradontoză sau în cazul unui aparat dendar (acestea sunt singurele situații unde am sau am avut experiență personală). Presupun că este la fel de util și pentru cei care au lucrări dentare (în jurul puntilor, coroanelor, implanturilor). 

Până acum mi se pare foarte bun și nu am găsit nici un minus. Indeparteaza cu usurinta resturile din zonele interdentare greu accesibile, mai ales în cazul meu pentru că din cauza paradontozei intră resturi intre dinte și gingie. Am folosit acest aparat zilnic (doar seara) timp de o luna. Am înțeles, citind alte review-uri ca bateria ține cam două săptămâni la o utilizare de două ori pe zi. 

Până acum nu l-am lăsat să se descarce, ci l-am pus la incărcat în fiecare weekend peste noapte.  În timp voi putea să îi compar rezistența cu cel de la AEG
Specificații tenice:

Design elegant compact;
* 1400 impulsuri/min;
* Rezervor de apa cu capacitatea de 130 ml;
* Indicator de incarcare (incarcare prin inductie);
* Indicator mod de utilizare;
* Selector pentru mod de utilizare : jet, presiune normala, presiune scazuta;
* Comutator : pornit / oprit;
* Fara fir;
* Culoare alb cu albastru;
* 3 nivele ale frecventei de pompare a apei;
* Comutator : pornit / oprit.
* 2 duze incluse.

Comentarii

  1. Thanks for sharing this wonderfully detailed post on this product. It was great to read all the information about it. Have a fantastic rest of your week and a happy start to your New Year.
    Dentist Northeast Philadelphia

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Reclama

Postări populare de pe acest blog

Concluzii dupa demontarea aparatului de safir

Review aparat dentar mobil Myobrace pentru copii